(Answers Added) Amazon App Quiz Time - Answer 8 questions and get chance to win Samsung Galaxy Note 8

Posted on Sep 08, 2017 03:59 AM by admin

Did you take part in yesterday's 10.or E Quiz contest conducted by Amazon? If you missed out, here is another opportunity as here comes a new quiz from Amazon. Yes, it's Quiz Time and Amazon is today asking another 8 simple questions and 2 lucky winners who answer all questions correctly would get a free Samsung Galaxy Note 8 Mobile Phone for absolutely free of cost. So what's the wait for?

amazon app quiz win samsung galaxy note 8 mobile phone winnersHurry up and participate now. For your ease, we have also added all the answers for Amazon Samsung Galaxy Note 8 quiz contest.

How to win Samsung Galaxy Note 8 from amazon?

1 . Download Amazon App from here

2. Open the app and you will see a banner about the Samsung Galaxy Note 8 Quiz Time contest. Click on itamazon app samsung galaxy note 8 banner answers added 8th september

3. Now click on the 'Start' button to begin the quiz.

4. You will now see a set of 8 questions about the phone's specifications. Checkout the answers below -

win samsung galaxy note 8 amazon quiz all answers dealnloot 8th september

Q1) Galaxy Note8's 'Infinity Display' has full frontal glass and sports an edge screen.

Answer - True

Q2) What is the size of Galaxy Note8's Infinity display?

Answer - 6.3 inches

Q3) Which of these is not a feature of the Galaxy Note8's S-Pen?

Answer - Telekenesis

Q4) Which of these features of Galaxy Note8 allow biometric authentication?

Answer - Iris and Fingerprint Scan

Q5) Which of these is NOT  a feature of Galaxy Note8's camera?

Answer - 3D Printing

Q6) What is the name of Samsung's new virtual assistant that comes pre-loaded on the Galaxy Note8?

Answer - Bixby

Q7) Which of the following features of Galaxy Note8's dual camera allow you to capture pictures, both near and far?

Answer - 2X Optical Zoom

Q8) Which of the following could you use to turn the Galaxy Note8 into a PC like experience?

Answer - Samsung Dex

5. After answering all 8 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced by 25th September.

amazon app quiz time answer all 8 questions correctly and win samsung galaxy note

All the best for Amazon Samsung Galaxy Note8 Quiz Results :)

Terms and Conditions
  1. This Contest period is 8th September 2017 from 12:00:00 AM (IST) to 11:59:59 PM (IST)
  2. A user can participate by navigating to the page where 8 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  3. On answering all the quiz questions correctly, the user will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  4. A total of 2 (Two) participants will be selected as winners of the Contest by 25th September 2017 who answer all 8 (Eight) questions correctly
  5. The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy Note 8 device as a prize.


Posted in Freebies, Contests