(Winners Announced) Dealnloot Contest – Answer quiz questions and win PayTM cash (Total prize pool of Rs 300)

Hi Dealnlooters, hope you are safe at your homes in tough times of this pandemic that is trying to grip our lives. Corona has certainly left us all puzzled what to do, bringing all that busy life to a sudden halt. Yesterday, PM Modi announced a 21-day lockdown in the country to help prevent the spread of the contagious virus.

dealnloot quiz contest corona virus get Rs 300 paytm cash

E-commerce websites such as Flipkart, Myntra, Amazon have also partially/completely halted their operations. We do understand how difficult it is for everyone to spend time locked up at homes and thus we thought to bring a small quiz contest to help you people spend time, have some moments of fun and at the same time also win some PayTM Cash.

At the same time, we have also created a kind of masterpost where we will be posting some free stuff such as subscriptions etc. So, keep visiting that page as well.

Winners are Abhishek Singh, Naushi, Kishore, Anubhab, Akshay, Padam, Ranjan Nayak, Shibatosh Das, Manoj and Jatin respectively for 10 questions. Mail at [email protected] to claim your PayTM Cash.
Thank you everyone for participating in the contest. Hope you had 40-45 minutes of fun. Stay Safe πŸ™‚ Winners will be announced shortly!

Question 10 – What are you doing sitting at your homes? There is no correct answer. The best answer will be chosen the winner. So take your time and comment.
Question 9 – Name any 3 title sponsors of IPL till date?
Question 8 – How much money has the Indian Central Government pledged towards the improvement of health infrastructure in yesterday’s PM Modi’s ‘Mann ki baat’?
Question 7 – If 1+5+9 = 5, 2+5+6+3 = 0, 5+7 = 2, what is 8+5+2?
Question 6 – Name a website which is providing free online live classes for Class 6th – 12th students ?
Question 5 –
If “anoroc= corona”
What is “gnicnatsid laicos niatniam, efas yats ot ylraluger sdnah hsaw, emoh ta yats”
Question 4 – Name an online multiplayer game which will also be soon coming up with their 13th season just like IPL’s 13th?
Question 3 – Name a cricketer whose full name’s first alphabets are all consecutive? for e.g. Let’s say for MS Dhoni to be correct, one of MSD/MDS/DSM/DMS/SMD/SDM shall come together in English alphabets.
Question 2 – Name a hollywood movie which is based on spread of a deadly virus in the world, which leads to worldwide panic.
Question 1 – What was the original date when IPL 13 was scheduled to begin and till when has it been postponed now?

How to participate in the Dealnloot Quiz Contest?

1 . Get ready at 5:30 PM

2. There will be a total 10 questions asked each at an interval of 3-5 minutes.

3. You just need to be quickest to post the correct answer in the comment box. If you are the first one to answer a particular question correctly, you are the winner.

4. Each question carries a prize worth Rs 30 (30*10=300) Paytm Cash.

Process of Redemption

1. After the list of winners is announced at around 8 PM, kindly mail us if you are one among them to [email protected] from the same email id which you used while commenting. The email subject shall be “Quiz Contest Prize Claim” and shall contain the Winning Question number and the registered Paytm mobile number.

2. We will send the Paytm cash worth Rs 30 to your mobile number

3. Use Paytm Cash to do mobile recharge or shop online and much more.

Enjoy !!

Rules of the Contest

1 . 1st person to give the correct answer to a particular question will win the prize.

2. There is only one winner per question.

3. Contest will be conducted on Wednesday (25th March 2020) at sharp 5:30 PM.

4. Once a new question is asked, no entries for the old question will be considered

5. Make sure that you use a working Email ID as you will be getting the prizes to that mail ID itself from which you have commented.

6. A single person can win a maximum of 2 times during the contest for everyone to have a fair chance

7. Dealnloot Team reserves all rights to modify the terms and conditions and take decisions on its discretion.

215
Leave a Reply

avatar
198 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
ManojHameedSatyaDivya Sriadmin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sumit
Guest
Sumit

Grt

shibatosh das
Guest
shibatosh das

thanks waiting

Manoj
Guest
Manoj

Nice.. Looking forward for this

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Where questions will arised?

Jatin
Guest
Jatin

Hi

Sujit Jadhav
Guest
Sujit Jadhav

Where can we see question

Adil
Guest
Adil

Okay

Jatin
Guest
Jatin

Waiting

Deven
Guest
Deven

Waiting

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

I’m excited

Kishore
Guest
Kishore

Good

Akshay
Guest
Akshay

Ready.

Uday Devanpalli
Guest
Uday Devanpalli

28 March

Pankaj
Guest
Pankaj

Pankaj

Akash
Guest
Akash

March 29 2020

Manoj
Guest
Manoj

Ans – 15 April 2020

Jatin
Guest
Jatin

15 apr 2020

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

29 March and 14th April

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question #1 – Correct answer is 29th March,2020 . IPL 13 is postponed due to corona pandemic

Bikash Panigrahy
Guest
Bikash Panigrahy

15apr

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

27th march and now 15th april

Akshay
Guest
Akshay

The league stage was scheduled to start on 29 March 2020. postponed to 15 April

Deven
Guest
Deven

15th april

VINAY KUMAR
Guest
VINAY KUMAR

29march new date 15april

Rohit
Guest
Rohit

29 Mar 2020

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #2 is 29th March, 2020 . postponed because of coronavirus

Mr.ruban charles
Guest
Mr.ruban charles

15 april

Dibakar Das
Guest
Dibakar Das

27th April 2020

Mayank Singh Chandel
Guest
Mayank Singh Chandel

29march
16april

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

29th March and 15th april

Sanjay kumar Mishra
Guest
Sanjay kumar Mishra

27th March and now been pushed to 15th april

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #2 is 29th March, 2020 . postponed until 15th April

Srikanth
Guest
Srikanth

April 15

Riyansh Mehta
Guest
Riyansh Mehta

15 April

Kishore
Guest
Kishore

29 th march, 13 march

Vijay Kumar
Guest
Vijay Kumar

15th april

Dibs
Guest
Dibs

27th Mar 2020

shibatosh das
Guest
shibatosh das

29 th march ….. 15 th april

Kishore
Guest
Kishore

29 th march & 15 april

Srikanth
Guest
Srikanth

it was originally set to start from March 29, it will now be held from April 15

naushi
Guest
naushi

contagion

Manoj
Guest
Manoj

Ans – Contagion

Akshay
Guest
Akshay

A2. Contagion,

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question #2 : Correct answer is Contagion

deven
Guest
deven

contagian

Bikash Panigrahy
Guest
Bikash Panigrahy

Coronavirus

VINAY KUMAR
Guest
VINAY KUMAR

contagion

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

Dawn of the planet of apes

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #2 is Pandemic

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

The walking dead

Riyansh Mehta
Guest
Riyansh Mehta

Contagion

Mr.ruban charles
Guest
Mr.ruban charles

World war z

Jatin
Guest
Jatin

Contaignus

Vijay Kumar
Guest
Vijay Kumar

Original date march 29th now postponed to april 15th.

Satya
Guest
Satya

Contagion

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Contagion

shibatosh das
Guest
shibatosh das

contagion

Rohit
Guest
Rohit

Contagion

deven
Guest
deven

contagion

Srikanth
Guest
Srikanth

Contagion

Sagar777
Guest
Sagar777

Parasite

Avi
Guest
Avi

Contagion

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

Krissh 3

Anubhab
Guest
Anubhab

Krrish 3

Jatin
Guest
Jatin

Next

Mayank Singh Chandel
Guest
Mayank Singh Chandel

i am legend

Vijay Kumar
Guest
Vijay Kumar

Answer 2 is Contagion

Dibyendu Sen
Guest
Dibyendu Sen

Contagion

Mohsin Khan
Guest
Mohsin Khan

Contagion

Abheejit
Guest
Abheejit

Contagion

Sanathoi Sarungbam
Guest
Sanathoi Sarungbam

Contagion

Ravi
Guest
Ravi

Breakout

Dibs
Guest
Dibs

Contagion

naushi
Guest
naushi

ab d villiers

Jatin
Guest
Jatin

Ab devilliers

Manoj
Guest
Manoj

Ans 3 – AB de Villiers

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Kpd

Kishore
Guest
Kishore

Sachin Tentukar

jayesh
Guest
jayesh

ab devilleiars

Kishore
Guest
Kishore

Sachin Tendulkar

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

Jacques kallis

VINAY KUMAR
Guest
VINAY KUMAR

ab de villiars

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Kapil dev kd

Abheejit
Guest
Abheejit

AB de Villiers

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #3 is AB de villiers

Kishore
Guest
Kishore

Resident evil (Q2)

Vijay Kumar
Guest
Vijay Kumar

Answer 3 – AB De Villiers

santhosh A
Guest
santhosh A

RPSingh

shibatosh das
Guest
shibatosh das

jacqe kallis

Dibyendu Sen
Guest
Dibyendu Sen

Sachin Tendulkar

Anubhab
Guest
Anubhab

Pubg

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

PUBG

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

Pubg

Ravi
Guest
Ravi

Gta

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Question for Question 4 is Friday the 13th

Jatin
Guest
Jatin

Pubg

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Free fire

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question 4 : Answer is Friday The 13th

Manoj
Guest
Manoj

Ans 4 – Friday the 13th: The Game

Deven
Guest
Deven

Pubg

shibatosh das
Guest
shibatosh das

the game on steam. q no 4

Utkarsh
Guest
Utkarsh

Call of duty

santhosh A
Guest
santhosh A

Destiny 2

RAVI KUMAR
Guest
RAVI KUMAR

XII

Akshay
Guest
Akshay

STAY AT HOME, WASH HANDS REGULARLY TO STAY SAFE, MAINTAIN SOCIAL DISTANCING

Anubhab
Guest
Anubhab

Stay at home, wash hands regularly to stay safe, maintain social distancing

Dibs
Guest
Dibs

Stay at home, was handa regularly to stay safe maintain social distancing

naushi
Guest
naushi

stay at home, wash hands regularly to stay safe, maintain social distancing

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #5 is
stay at home, wash hands regularly to stay safe. maintain social distancing

Manoj
Guest
Manoj

Ans 5 – maintain social distancing, wash hands regularly to stay safe, stay at home

RAVI KUMAR
Guest
RAVI KUMAR

4th answer is: XIII

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question 5 : Answer is stay at home, wash hands regularly to stay safe maintain social distancing

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

“Stay at home, wash hands regularly to stay safe maintain social distancing”

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

Stay at home wash hands regularly to stay safe, maintain social distancing

santhosh A
Guest
santhosh A

Stay at home,wash hands regularly to stay safe

shibatosh das
Guest
shibatosh das

stay at home wash hands regularly to stay safe maintain social distancing

Dibs
Guest
Dibs

Stay at home, wash hands regularly to stay safe , maintain social distancing

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Stay at home , wash hand regularly, maintain social distanceing

Jamal
Guest
Jamal

Stay at home,wash hands regularly to stay safe,maintain social distancing

Umang
Member

Stay at home, wash hands regularly to stay safe, maintain social distancing

Padam
Guest
Padam

Stay at home,wash hands regularly to stay safe,maintain social distancing

Utkarsh
Guest
Utkarsh

Stay at home wash hands regularly to stay safe maintain social distancing

santhosh A
Guest
santhosh A

Stay at home,wash hands regularly to stay see maintaine social distance

Sagar777
Guest
Sagar777

” Maintain social distance , Stay safe stay home , do regular handwash “

Rohit
Guest
Rohit

Ans – stay at home, wash hands regularly to stay safe maintain social distancing

Jatin
Guest
Jatin

stay at home wash hands regularly to stay safe maintain social distancing

Padam
Guest
Padam

Meritnation

Anubhab
Guest
Anubhab

Meritnation

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

meritnation

shibatosh das
Guest
shibatosh das

byjus

Akshay
Guest
Akshay

BYJUS

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #6 is Toppr

Manoj
Guest
Manoj

Meritnation

Ravi
Guest
Ravi

GUVI

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question 6 – Answer is Upgrad

Hameed
Guest
Hameed
Utkarsh
Guest
Utkarsh

Meritnation

Sagar777
Guest
Sagar777

Meritnation- Meritnation Free live class

RAVI KUMAR
Guest
RAVI KUMAR

4th answer:
XIII
5th answer:
stay at home ,wash hands regularly to stay safe ,maintain social distancing

naushi
Guest
naushi

5

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

,5

Padam
Guest
Padam

5

Anubhab
Guest
Anubhab

5

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

5

Akshay
Guest
Akshay

5

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question 7 – Answer is 5

Jatin
Guest
Jatin

5

Manoj
Guest
Manoj

Ans 7 – 5

Dibs
Guest
Dibs

5

Ravi
Guest
Ravi

5

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #7 is 5

Rohit
Guest
Rohit

5

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

3

Ravi
Guest
Ravi

2

shibatosh das
Guest
shibatosh das

5

Sagar777
Guest
Sagar777

Ans – 5

Hameed
Guest
Hameed

5

shibatosh das
Guest
shibatosh das

15000 crore

Manoj
Guest
Manoj

Ans 8 – 1500 Crores

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

15000 crores

Hameed
Guest
Hameed

15000 crores

Sagar777
Guest
Sagar777

1500 crore

Jatin
Guest
Jatin

1200 million dollar

naushi
Guest
naushi

100 cr

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

15000 crore

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question #8 : Correct answer is 2.5% of India’s GDP

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

15000cr

Anubhab
Guest
Anubhab

15000 crore

Rohit
Guest
Rohit

Rs 15,000 crore

Swapnil
Guest
Swapnil

15000 crores

Swapnil
Guest
Swapnil

Vivo pepsi jio

Manoj
Guest
Manoj

Ans 9 – vivo, pepsi, dfl

Sagar777
Guest
Sagar777

Dlf
Pepsi
Vivo

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

Dlf
Pepsi
Vivo

shibatosh das
Guest
shibatosh das

yes bank, ipl, videocon

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Pepsi, vivo , hero

Rohit
Guest
Rohit

Ans – Vivo, DLF, Pepsi

Mansi
Guest
Mansi

Pepsico,Vivo,DLF

Hameed
Guest
Hameed

UltraTech Cement, India Cement, Gulf Oil, Royal Challenge, DHFL

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #9 is Vivo, DLF, Vodafone

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Question #9 : Correct answer is Sahara group, Vivo, DLF

J Anurag nayak
Guest
J Anurag nayak

Answering Quiz

Akshay
Guest
Akshay

A10. Playing your contest. πŸ˜›

naushi
Guest
naushi

honing my quizzing skill….courtsey dealnloot…its like fastest finger first while maintaining social distancing πŸ™‚

Snehal Jagtap
Guest
Snehal Jagtap

Correct answer for Question #10 is Playing DnL quiz to earn money for next internet pack and 1 wada pav

Nitin Babar
Guest
Nitin Babar

Correct answer for Question #10 : Correct answer for Question #10 is Playing DnL quiz to earn huge money for next 3 sea facing BHK flat in Mumbai ! πŸ™‚

Manoj
Guest
Manoj

Ans 10 – Spending quality time with my 6 month daughter and other family members

Mansi
Guest
Mansi

Everyone will be doing only one or other thing directly leading to this
“Spending quality family time after many years”

Abhishek Singh
Guest
Abhishek Singh

Netflix and chill is mainstream, taking care of the world is far more soothing !
For You, With You Always!
#Proud Banker

shibatosh das
Guest
shibatosh das

forwarding useful messeges to my friends and colleagues about corona virus. playing with my little princes.Staying 95% time at home,…

Ranjan Nayak
Guest
Ranjan Nayak

Protecting our country, continent and whole earth from corona virus by sitting at home because the corona has a big ego if you don’t invite him by going outside then he will not come to your home and that’s a fact.

Sagar777
Guest
Sagar777

As born 90s kid ,im feeling like gone back to the 90s days of childhood. All family members are together at same time and just enjoying the traditional games like ludo and carrom board etc. #Nostalgic

naushi
Guest
naushi

sitting at our homes…we are working from our home….each and every one of us…working from home to stop the spread of this deadly pandemic…hope our collective efforts will soon bear fruits of the well being of all of us.

Jatin
Guest
Jatin

Making memes . Surfing on facebook, WhatsApp and all social networking platforms . Talking with friends through voice and video call only . Watching news for any update about corona virus and praying to god and telling to give relief from this virus . Also listening music and watching movies on netflix and Amazon prime . Last night i just watch movie named contagion. Believe me just great movie . I recommend u to watch this . Ttoday plan is to watch chal mere putt 2 . 🀩🀩🀩🀩🀩

Satya
Guest
Satya

Exploring myself and thinking to plan the future and career based on what’s best for me and my loved ones.

Hameed
Guest
Hameed

Conduct daily quizzes Sahil BroπŸ˜„

Manoj
Guest
Manoj

Hi, I haven’t received my Paytm Cash money

Manoj
Guest
Manoj

Hi,

I am the winner for Question 9.
I have already sent mail twice for Prize Claim
Still I haven’t received the Paytm Cash yet