Amazon Quiz Answers Today – Amazon Contest Answer List

Amazon Quiz Answers Today – Amazon Contest Answer List

Contents

Nowadays, Amazon is conducting Amazon Quiz frequently and to keep all of you up-to-date, dealnloot team is back with Amazon Quiz Answers Today  Contest Answer List post. We will post all the answers of All Live Amazon Quizzes, like Amazon Pay Quiz, Recharge Quiz, Gift Card Quiz, Amazon Quiz Winners list too.

Amazon Quiz Answers Today Amazon Contest Answer List

(FEB ’18 ADDED) Amazon Quiz Time Winners – Winners List of all Contests CLICK HERE

Amazon Contest Answers Today List:

ALL Amazon Pay Balance Load and PAYMENT Offers: CLICK HERE

Amazon Quiz Answers in February:
Amazon Samsung On7 Prime Quiz Time Answers Today:

Today Amazon On7 Prime Contest Start date: 22nd February 2018
Amazon On7 Prime Quiz Time End date: 22nd March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon On7 Prime Quiz Answers

Q1) Where can you access the ‘Samsung Mall’?

Ans – On your Galaxy On7 Prime

Q2) Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Ans – Telepathic Search

Q3) What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Ans – 3 GB and 4 GB

Q4) What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Ans – Gold and Black

Q5) The Samsung Galaxy On7 Prime comes with a 13MP (f1.9) primary camera and a __ MP front facing camera. Fill in the blanks.

Ans – 13 MP

Amazon February Quiz Answers Today:

Today Amazon February Contest Start date: 13th February 2018
Amazon February Quiz Time End date: 10th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon February Quiz Answers

Q1) A leap year is a calendar year containing?

Ans – One additional day

Q2) February 2018 will not have a single full moon day in the month. The last time this happened in February 1999.

Ans – True

Q3) Which of these is a western zodiac sign associated with February?

Ans – Aquarius

Q4) In India, National Science Day is celebrated on 28th February to mark the discovery of?

Ans – The Raman effect

Q5) 2018 is leap year

Ans – False

Q6) Which country is hosting 2018 Winter Olympics in February?

Ans – South Korea

Q7) Which term is also used to refer to the first full moon of February?

Ans – Ice Moon

Amazon Maybelline Quiz Time Answers Today:

Today Amazon Maybelline Contest Start date: 16th February 2018
Amazon Maybelline Quiz Time End date: 15th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Maybelline Quiz Answers

Q1) Which of these is not a make-up product?

Ans – Smoothie

Q2) Which of these phrases is associated with the brand Maybelline?

Ans – Make it happen

Q3) Who among these has been a brand ambassador for Maybelline, and recently released a new make-up line for the brand?

Ans – Gigi Hadid

Q4) Which of these beauty products are used on the eyes?

Ans – Eyeshadow

Q5) Which of these is NOT a range of lipsticks from Maybelline?

Ans – Bubble gum Matte

Amazon Fastrack Quiz Answers Today:

Today Amazon Fastrack Contest Start date: 16th February 2018
Amazon Fastrack Quiz Time End date: 15th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Fastrack Quiz Answers

Q1) Which fitness brand did Fastrack launch in 2017?

Ans – Reflex

Q2) Which of these is NOT a part of a wrist watch?

Ans – Headlight

Q3) Which of the following music festivals was powered by Fastrack?

Ans – VH1 Supersonic 2017

Q4) Which of these phrases is associated with the brand Fastrack?

Ans – Move ON

Q5) Which of the following products are NOT offered by Fastrack?

Ans – Space ships

Amazon Honor 7X Quiz Answers Today:

Today Amazon Honor 7X Contest Start date: 16th February 2018
Amazon Honor 7X Quiz Time End date: 16th February 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Honor 7X Quiz Answers

Q1) What is the interface that Honor phones use?

Ans – Emotion UI

Q2) Which was the first AI enabled phone to be launched in India?

Ans – Honor View 10

Q3) Which of these phrases is associated with the brand Honor?

Ans – For the Brave

Q4) What chipset do Honor phones use?

Ans – Kirin

Q5) What is Honor’s fast charging technology called?

Ans – Super Charge


Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers Today:

Today Amazon Samsung Galaxy A8+ Contest Start date: 13th February 2018
Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Time End date: 10th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Samsung Galaxy A8+ Quiz Answers

Q1) Which of these is NOT a features of the Samsung Galaxy A8+?

Ans – Teleportation

Q2) What is Samsung’s virtual assistant called?

Ans – Bixby

Q3) What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called?

Ans – Infinity display

Q4) What safety features does the A8+ come loaded with?

Ans – Face recognition and Fingerprint sensor

Q5) The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Ans – 6


Amazon Nevi Quiz Answers Today:

Today Amazon Nevi Contest Start date: 13th February 2018
Amazon Nevi Quiz Time End date: 10th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Nevi Quiz Answers

Q1) Which kind of jewellery is used to propose a partner for marriage?

Ans – Ring

Q2) An anklet goes around what part of the body?

Ans – Ankle

Q3) A diamond is what in its most pure form is made up of which element?

Ans – Carbon

Q4) The Kohinoor, one of the largest cut diamonds in the world, was only worn by female members of the British Royal family because it is believed that it brings bad luck to any man who wears it.

Ans – True

Q5) Which of these famous fictional pairs are lovers

Ans – Romeo and juliet


Amazon Quiz Time Answers Today Voylla Jewellery:

Today Amazon Voylla Jewellery Contest Start date: 13th February 2018
Amazon Voylla Jewellery Quiz Time End date: 10th March 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Voylla Quiz Answers

Q1) A bangle typically is worn around which part of the body?

Ans – Wrist

Q2) Which of these is not a kind of jewellery?

Ans – Tutonak

Q3) Which of these units is used to measure mass of Diamonds?

Ans – Carat

Q4) Valentine’s Day is celebrated in honor of whom?

Ans – Saint Valentine

Q5) Which of these famous fictional pairs are lovers?

Ans – Romeo and Juliet


Amazon Pay Quiz Time Answers Today:

Today Amazon Pay Contest Start date: 6th February 2018
Amazon Pay Quiz Time End date: 28th February 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Pay Quiz Answers

Q1) You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in.

Ans – True

Q2) Currently, you can get flat ___% cashback up to Rs. ___ on prepaid mobile recharges. Fill in the blanks.

Ans – Flat 50% cashback up to Rs. 50

Q3) The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods?

Ans – Netbanking, Credit/Debit Cards, Amazon Pay balance

Q4) The cashback offer is applicable on which telecom operators?

Ans – All operators

Q5) Which of the following can you NOT do using Amazon Pay Balance?

Ans – Cryptocurrency Trading


Amazon Quiz Answers Aveeno Today:

Today Amazon Aveeno Contest Start date: 4th February 2018
Amazon Aveeno Quiz Time End date: 28th February 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Aveeno Quiz Answers

Q1) Which of these products are used for skin care?

Ans – Lotion

Q2) Which of the following natural ingredients can be found in all Aveeno Body Lotions?

Ans – Oats

Q3) Which of these is NOT a benefit that Oats have on the skin?

Ans – Tickle the skin

Q4) The use of oats for skin care traces back to?

Ans – Ancient Egypt

Q5) Who is the global brand ambassador of Aveeno Body Lotions?

Ans –  Jennifer anniston

Bookmyshow, Paytm, Ticketnew – ALL BEST Movie Ticket Booking : CLICK HERE

Amazon Enfagrow Quiz Time Answers Today:

Today Amazon Enfagrow Contest Start date: 31st January 2018
Amazon Enfagrow Quiz Time End date: 31st January 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Enfagrow Quiz Answers

Q1) Which of these is essential for the healthy development of a child?

Ans – Vitamins and Minerals

Q2) Enfagrow A+ is a nutritional milk formula specially designed for children between 2 to 6 years of age.

Ans – True

Q3) Which of the following is an essential nutrient for the development of the brain?

Ans – DHA

Q4) Which of the following is NOT a benefit of Enfagrow A+?

Ans – Helps develop fortune telling skills

Q5) Which of the following is NOT a vitamin?

Ans – Vitamin W

Amazon Philips Car Air Purifier Quiz Time Answers Today:

Today Amazon Philips Car Purifier Contest Start date: 12th January 2018
Amazon Philips Purifier Quiz Time End date: 10th February 2018

CLICK HERE for detailed info on Amazon Philips Car Air Purifier Quiz Answers